GRASBAANRACES

Aankomende evenementen

Evenementen

« maart 2023 »
zomadiwodovrza
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Volg ons op

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

GEEN VTBM Competitie in 2020

Het coronavirus houdt Nederland in een ijzeren greep en helaas hebben we hierdoor voor dit motorsportseizoen al veel wedstrijden moeten afzeggen. De door de overheid afgekondigde maatregelen staan tot 1 september geen evenementen/ wedstrijden toe.

Ook na 1 september is er nog veel onduidelijkheid over hoe het verder gaat en wat er dan weer mogelijk gaat worden.

Het bestuur van de VTBM heeft daarom besloten dat er in 2020 geen VTBM-competitie zal zijn. We vinden het heel jammer, maar door alle beperkingen zou het kampioenschap nog uit slechts 3 wedstrijden bestaan en dat vinden we te weinig om een kampioenschap aan te hangen. Bovendien is het ook nog maar de vraag of die wedstrijden überhaupt plaats kunnen gaan vinden.

We willen de resterende wedstrijden, als het lukt, wel gaan verrijden en we willen er dan Open Bekerwedstrijden van maken waar iedereen, met een geldige KNMV Baansport/ Basis Sport licentie aan kan deelnemen. Daarnaast zijn we op het moment met de KNMV druk in overleg om te kijken of we kunnen samenwerken, met andere clubs om in de maanden september en oktober nog een aantal wedstrijden op de kalender kunnen zetten. We hopen jullie hier binnenkort meer over te kunnen vertellen.

Vanuit de KNMV is er samen met NOC/NSF een lobby gaande om in elk geval na 1 september toestemming te krijgen wedstrijden te organiseren, waar mogelijk dan wel wat beperkingen zullen gelden qua begeleiders, publiek etc. Hiervoor zullen dan protocollen worden ontwikkeld door KNMV en VTBM.

Het lidmaatschapsgeld voor 2020 is inmiddels door de meesten al betaald aan de VTBM, degenen die zich al wel hebben aangemeld maar nog niet betaald hebben willen we vragen dit z.s.m. te doen. We gaan het lidmaatschapsgeld per lid voor 2020 verlagen naar € 10,00. Dit om in elk geval onze kosten (Verzekeringen, lidmaatschappen etc.) voor dit jaar te betalen. Het overige geld zullen we laten staan voor 2021, als je je dan weer aanmeldt als lid betaal je dus voor 2021 slechts € 10,00.

Als voordeeltje voor de VTBM leden willen we ze dan een korting bieden op het inschrijfgeld van de Open wedstrijden die wij dit jaar nog hopen te organiseren.

Ook hopen we dit jaar in elk geval nog een feestavond te organiseren, we hebben hiervoor op 31 oktober in elk geval de zaal gereserveerd in t Haske in Joure

We hopen op jullie begrip en gaan er van uit jullie allemaal na 1 september weer te kunnen begroeten op onze wedstrijden.

Tot die tijd houden we jullie via Facebook en www.vtbm.nl op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur VTBM