GRASBAANRACES

Aankomende evenementen

  • Geen aankomende evenementen beschikbaar

Evenementen

« juni 2024 »
zomadiwodovrza
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Volg ons op

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Vrijwiliigers

De vtbm grasbaanraces zouden niet mogelijk zijn zonder onze vrijwilligers.Een gezellige en fanatieke groep mensen zet zich elk jaar weer in om een goede serie wedstrijden mogelijk te maken.

Van baanofficial tot tijdwaarneming en technisch keurmeester tot wedstrijdleider,iedereen draagt zijn/haar steentje bij om van elke wedstrijd een succes te maken.

De VTBM is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken.Iedere nieuwe vrijwilliger krijgt bij ons de kans om op verschillende plaatsen mee te kijken welke functie het beste bij hem/haar past en wordt door een ervaren begeleider wegwijs gemaakt in het wereldje van de baansport.

De VTBM is er trots op dat zij al verschillende vrijwilligers heeft mogen opleiden die nu tot de beste offcials behoren bij de KNMV en dat deze nog altijd ook de VTBM een warm hart toedragen en regelmatig op onze evenementen dienst willen doen.

Uiteraard begrijpen wij dat het niet altijd mogelijk is dat iemand bij alle wedstrijden kan helpen,maar of je nu 1x per jaar helpt of tijdens alle wedstrijden iedereen is altijd van harte welkom.

De vrijwilligers van de VTBM doen hun werkzaamheden zonder daarvoor een vergoeding te krijgen.Op de wedstrijden wordt er altijd voor een lunchpakket en voldoende te drinken gezorgd en elke wedstrijddag wordt afgesloten met een gezellige bijeenkomst waar ervaringen van die dag onder het genot van een hapje en een drankje wordt afgesloten.Elk jaar wordt het jaar afgesloten met een gezellige feestavond waarbij uiteraard alle vrijwilligers uitgenodigd zijn en nog even extra in het zonnetje worden gezet.

Lijkt het je leuk ook eens te helpen bij een wedstrijd van de VTBM en alle actie van dichtbij mee temaken.Meld je dan aan bij het bestuur van de VTBM.